SIJAINTI

BOFITin toimitilat ovat Suomen Pankin päärakennuksen vieressä, osoitteessa Rauhankatu 19 (katso kartta). Rakennuksessa sijaitsee Suomen Pankin auditorio, kirjasto ja seminaaritilat.

JULKINEN LIIKENNE

Suomen Pankille on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä tai kävellen. Raitiovaunupysäkit (1, 1A, 7A ja 7B) sijaitsevat pankin välittömässä läheisyydessä Snellmaninkadulla. Rautatientorille ja Kaisaniemen raitiovaunu- ja bussipysäkeille on kävelymatka. Myös lähin metroasema, Helsingin yliopisto, sijaitsee Kaisaniemessä. Lisätietoja pysäkeistä ja reiteistä löytyy HSL:n sivuilta. 

PYSÄKÖINTI

Suomen Pankin lähellä on pysäköintipaikkoja rajoitetusti ja pysäköinti on maksullista. Maksuautomaatit toimivat vain pankki- tai luottokortilla, kolikkomaksaminen ei enää ole mahdollista.

SEMINAARIT

BOFITissa järjestetään säännöllisesti tutkijoille avoimia seminaareja. Seminaareihin täytyy ilmoittautua etukäteen, info löytyy seminaari-ilmoituksesta. Seminaarit järjestetään BOFITin tiloissa, osoitteessa Rauhankatu 19B.

INFO ESIINTYJILLE JA KOKOUSVIERAILLE

Esitysten pitäjien on hyvä huomioida, että pankin tietokoneissa ei saa käyttää muistitikkuja. Esitykset voi lähettää sähköpostilla tilaisuuden järjestäjälle hyvissä ajoin etukäteen ennen tilaisuutta. Pankin ulkopuoliset kannettavat on mahdollista liittää esitysprojektoriin. Tiloissa on käytettävissä langaton verkko.

Kokouksiin osallistujien tulee ilmoittautua Suomen Pankin päärakennuksen aulassa vastaanottoon ja täyttää vierailijailmoitus, ellei toisin ole sovittu. Lisätietoja voi kysyä BOFITista, puh: 010 831 2268 tai sähköposti: bofit (at) bof.fi.